• Inaba - Churu - Skin&Coat - Kurczak z Przegrzebkiem 4x14g

Smak Kurczak, Przegrzebki
10.99
szt. Do przechowalni
Zam贸w w ci膮gu
a paczk臋 wy艣lemy dzi艣
Program lojalno艣ciowy dost臋pny jest tylko dla zalogowanych klient贸w.
Wysy艂ka w ci膮gu 48 godzin
Cena przesy艂ki 12.5
Orlen Paczka 12.5
Punkt DPD 15
Paczkomaty InPost 15
Kurier 18
Dost臋pno艣膰 12 szt.

Inaba - Churu - Skin & Coat - Chicken & Scallop

Kremowy przysmak dla kota Churu o smaku kurczaka z przegrzebkami

Posiadaj膮 prosty i przejrzysty sk艂ad
Wszystkie sk艂adniki przysmak贸w, s膮 klasyfikowane jako Human Grade, a wi臋c dopuszczone do spo偶ycia przez ludzi.

Przysmaki dla kot贸w Churu Skin&Coat:

  • Wzbogacone o kwasy t艂uszczowe Omega-3 i Omega-6.
  • Zawieraj膮 tauryn臋 i witamin臋 E.
  • Maj膮 nisk膮 zawarto艣膰 kalorii.
  • Mi臋so z tu艅czyka lub kurczaka zawsze jest pierwszym sk艂adnikiem.
  • Nie zawieraj膮 zb贸偶, konserwant贸w ani sztucznych barwnik贸w.
  • Posiadaj膮 kremow膮, wilgotn膮 tekstur臋, kt贸r膮 uwielbiaj膮 wszystkie koty.
  • Churu stanowi膮 dodatkowe 藕r贸d艂o wody dla kot贸w, kt贸re ma艂o pij膮.

Dla najbardziej wymagaj膮cych kocich podniebie艅

Sk艂ad:
kurczak (28,2%), skrobia z tapioki, przegrzebki (1,8%), olej sojowy (1,6%), naturalny aromat, naturalny aromat z przegrzebk贸w (1,2%), olej rybny (0,7%), witamina E, tauryna, ekstrakt z zielonej herbaty.

Dodatki Dietetyczne, Sensoryczne i Technologiczne na kg:
guma guar, aromaty, Camellia thea Link, Witamina E 574 mg, Tauryna 356mg

Warto艣膰 energetyczna:
1kg: 660 kcal

Sk艂adniki analityczne:
bia艂ko surowe(min) 7%, t艂uszcz surowy(min) 2,8%, w艂贸kno surowe(max) 0,3%, wilgotno艣膰(max) 88%, Witamina E(min) 310 j.m./kg, tauryna(min) 0,025%, Omega-3(min) 0,2%, Omega-6(min) 1,0%

Zalecenia 偶ywieniowe:
Podawa膰 jako codzienna przek膮ska.
Odpowiednio zredukuj ca艂膮 偶ywno艣膰.
Karmi膰 w temperaturze pokojowej.
Podawa膰 natychmiast po otwarciu.

Upewnij si臋, 偶e Tw贸j kot ma zawsze dost臋p do 艣wie偶ej wody pitnej.

Dane producenta

THAI INABA FOODS COMPANY LIMITED
190 Moo 7, Nong Pla Kradi Rd., Nong Pla Mo, Nong Kae,
18140 Saraburi
Thailand

+6636 374 590-3

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie